Kockaképző

Szerzői jogi elveink

Minden jog fenntartva.

Szellemi tulajdon
- A letölthető anyagok csak személyes célokra használhatók.

Mi birtokoljuk a szellemi jogokat és minden egyéb szellemi jogot a tartalmainkkal kapcsolatban, és semmilyen tulajdoni vagy egyéb jog nem ruházódik át Rád azzal, ha a weboldalunkat használod, vagy letöltesz onnan bármilyen tartalmat.

Mi a Kockaképzőnél tiszteletben tartjuk a szellemi jogokat, és látogatóinktól és hallgatóinktól is elvárjuk ugyanezt.
A Kockaképzőt és a képzéseinket úgy hoztuk létre, hogy a kedvedben járjunk. Összhangban ezzel az elképzeléssel lehetővé tesszük a látogatóink részére, hogy a weboldalunkról ingyenes anyagokat tölthessenek le, hallgatóink pedig azokat a teljes képzéseket is letölthetik, amelyeket megvásároltak. Köszönjük, hogy NEM osztod meg másokkal a letöltött, de nem ingyenes anyagokat.
Továbbá, bármely tartalmunk bármilyen terjesztése vagy felhasználása bármilyen formában, ami nem tartozik a következők közé, nem megengedett:

  • Saját merevlemezedre saját, nem kereskedelmi célra lementheted a weboldalon talált szövegeket, illetve ki is nyomtathatod őket ilyen céllal.
  • Saját merevlemezedre saját, nem kereskedelmi célra lementheted a weboldalon talált ingyenes anyagokat és videókat.
  • Saját merevlemezedre saját, nem kereskedelmi célra lementheted azoknak a képzéseknek az anyagait ás videóit, melyeket megvásároltál és ki is fizettél.

A weboldalunkon található tartalomból semmit sem terjeszthetsz vagy kereskedelmileg nem profitálhatsz belőle, kivéve, ha ahhoz előzetesen írásban hozzájárultunk. Nem adhatod át azokat 3. félnek vagy tárolhatod azokat bármilyen másik weboldalon vagy egyéb, bármilyen formájú elektronikus letöltő és megosztó rendszerben, beleértve azt is, hogy nem töltheted fel őket semmilyen torrent oldalra sem.

Védjegyek
A védjegyek, logók és vizuális márkaelemek, melyeket a weboldalon, képzések anyagaiban vagy bármilyen egyéb céges tartalomban használunk, azok a mi bejegyzett vagy be nem jegyzett védjegyeink, és mint ilyenek, védettek az EU-s és egyéb jogszabályok által. Minden jog fenntartva, így nem változtathatod meg vagy takarhatod el a védjegyeinket.

Hogyan jelents egy feltételezett szabálytalanságot
Amennyiben úgy gondolod, hogy bármilyen tartalom, amit elérhetővé tettünk a weboldalunkon vagy azon keresztül, olyan módon lett használva vagy kihasználva, ami sért Téged illető vagy általad ellenőrzött bármilyen szellemi tulajdon jogát, kérjük, rögtön lépj velünk kapcsolatba (copyright@kockakepzo.hu). E-mailedben ismertesd velünk az összes rendelkezésre álló részletet és információt az esettel kapcsolatban, hogy leellenőrizhessük azokat, és megtehessük a szükséges lépéseket, amennyiben azok indokoltak.

A weboldal szerzői joggal kapcsolatos elveit legutóbbi frissítése: 2019. február 28.


Oszd meg!