Kockaképző

Rólunk

Kik vagyunk és miért hoztuk létre a Kockaképzőt

Miért hoztuk létre a Kockaképzőt? Mert szeretjük az informatikát, és szeretünk oktatni. Az volt a célunk, hogy egy olyan online informatikai oktatóközpontot hozzunk létre, ami:

  • profi és hatékony oktatást nyújt,
  • kényelmes a hallgatóknak,
  • érdekes és hasznos képzéseket kínál,
  • folyamatos szakmai fejlődést biztosít,
  • magánszemélyek számára is megfizethető,
  • és ahol az oktatók saját tapasztalataikat is átadják.


Oktatóink, Deim Ágoston, Zsíros Péter, Barcsi Tamás, Réczi Gábor, sok éves oktatói és ügyfeleknél szerzett mindennapos, gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, heterogén környezetben. Nem csak szeretnek, de tudnak is oktatni. A tanfolyamok során nem csak átadják az ismereteiket, de szeretnek a hallgatókkal, mint kollégákkal együtt gondolkodni is. Szakterületeiken és az informatikai oktatásban egyaránt ismert és elismert szakemberek.

Képzéseink elsősorban kis- és középvállalkozások IT szakembereinek szólnak, de a nagyvállalatoknál dolgozó IT szakemberek is találnak számukra fontos témákat, hiszen a KKV-k és nagyvállalatok is egyre inkább hasonló technológiákkal dolgoznak, csak más méretben.

Képzéseink mindig gyakorlat-orientáltak, a való életben előforduló kérdésekre és problémákra adnak megoldásokat. Ennek megfelelően tematikáink mindegyike az oktatók gyakorlati tapasztalatán, általuk tervezett és üzemeltetett rendszereken szerzett tapasztalataikon alapul.

Tanfolyamaink továbbá attól is érdekesek és értékesek, hogy egyszerre több területre és rendszerre fókuszálnak. Ennek oka, hogy homogén operációs rendszerből álló hálózatok, technológiai megoldások ma már nagyon ritkák.

Képzéseink elsősorban online hozzáférhetők, élőben vagy a rögzített képzések videóiról, de igény esetén egyedi tantermi oktatást is tudunk biztosítani gépekkel felszerelt és előkészített tantermekben. Amennyiben tantermi oktatást szeretnétek, a tanterem@kockakepzo.hu e-mail címen tudtok egyedi ajánlatot kérni.

Ha bármilyen egyéb okból szeretnél írni nekünk, a hello@kockakepzo.hu e-mailcímre várjuk a leveledet.

Hogy időben értesülhess induló képzéseinkről, iratkozz fel a hírlevelünkre.

Oszd meg!