Kockaképző

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Néhány hasznos információ

A Kockaképző weboldalt a Duckademy Kft. (’cég’) (Duckademy Kft., Forgach u. 32. V. ep. I. em. 106., 1139 Budapest, adószám: HU24899653, cégjegyzékszám: 01-09-188226) működteti és üzemelteti.

Amikor megveszel nálunk egy képzést, egyben az itt következő általános szerződési feltételeket is elfogadod, csakúgy, mint az Adatvédelmi és Szerzői jogi elveinket is teljes egészükben.

Ez a megállapodás kötelez Téged, vagy a céget, amit képviselsz mindarra, ami az itt következő Általános Szerződési Feltételekben szerepel azzal kapcsolatban, ahogy a Duckademy Kft. termékeket és szolgáltatásokat, elsősorban képzéseket kínál az oldalán. Ha terméket vagy szolgáltatást használsz az oldalunkon, vagy képzést vásárolsz, egyben azt is elfogadod, hogy kötnek Téged az Általános Szerződési Feltéleink. Ha nem fogadod el azokat teljes mértékben, akkor ne használd a weboldalunkat, és ne vegyél tőlünk igénybe semmilyen szolgáltatást vagy terméket. A cég csak az szerződési feltételekben foglaltakra vállal kötelezettséget irányodba.

1) Általános megállapítások
A cég fenntartja a jogot arra, hogy bármikor frissítse és aktualizálja az Általános Szerződési feltételekben foglaltakat azzal, hogy kiteszi az oldalára a frissített verziót. A változtatások 30 nappal azok publikálása után lépnek életbe. Amennyiben a változtatások érvénybe lépése után még mindig használod az adott terméket, ez egyben azt is jelenti, hogy elfogadod a változtatásokat, hacsak nem ellenzed azokat kifejezetten. Azt javasoljuk, hogy rendszeresen látogass el az oldalunkra, hogy tisztában legyél az Általános Szerződési Feltételek legfrissebb változatával.

Ha egy hallgató és a cég között vita alakulna ki, az Általános Szerződéi feltételek bármilyen módosítása nem orvosolhatja azt, ha a vita még a változtatás előtt keletkezett.

A cég bármikor megváltoztathatja a termékeit vagy szolgáltatásait, vagy beszüntetheti azok elérhetőségét.

A cég bármikor megváltoztathatja a termékei és szolgáltatásai árát.

2) Jogod a weboldal használatára
A weboldal tartalmát csak saját felhasználásra használhatod. Nem módosíthatod, fordíthatod le, publikálhatod újra, nem töltheted fel sehová, vagy posztolhatsz belőle anygagokat (beleértve logókat, védjegyeket, kódokat, képzési anyagokat, oktatóvideókat, virtuális gépeket, ISO image-eket, stb.).

3) A weboldal tartalmának további használata
Amennyiben a weboldal bármely tartalmát olyan módon szeretnéd használni, amit ez a dokumentum nem enged, kérjük írj nekünk a hello@kockakepzo.hu e-mail címre, hogy még a felhasználás előtt írásos engedélyt kaphass tőlünk, amennyiben a kért használathoz hozzájárulunk.

4) Kötelezettségeid
A weboldalt csak és kizárólag törvényes célokra használhatod. Bármilyen információ, amit megadsz, vagy tartalom, amit létrehozol igaz, valós és pontos, és semmilyen harmadik fél jogát nem sérted meg vele. Betartod, hogy nem leszel obszcén, becsületsértő, rágalmazó. Vállalod, hogy kártalanítasz bennünket minden költségért és kötelezettségért, beleértve ügyvédi költségeket is, amelyek ennek a megállapodásnak a megszegéséből erednek.

Miután posztolsz a weboldalunkra, a poszt álal létrejött tartalom továbbra is a Te tulajdonod marad. A posztolással automatikusan nem-kizárólagos, szerzői jogtól mentes, meg nem szűnő engedélyt adsz nekünk arra, hogy módosíthassuk és használhassuk a tartalmat, amit posztoltál a weboldalunkra.

Tartalmat szabadon törölhetünk, módosíthatunk vagy áthelyezhetünk anélkül, hogy jeleznénk, és elmenthetjük az IP címet is, ahonnan bármilyen tartalom is kikerül a weboldalunkra.

Ha a weboldalunkon képzést keresel vagy már meg is vetted valamelyiket, akkor onnantól fogva Hallgatónak számítasz és a következő további szerződési feltételek vonatkoznak Rád, és beleegyezel a következőkbe:

  • Elolvastad, megértetted és elfogadtad az árazással kapcsolatos információkat (lásd az Árazás bekezdést lejjebb), mielőtt elkezdted használni az oldalt vagy jelentkeztél egy képzésre.
  • Elmúltál 18 éves, vagy ha nem, akkor csak szülő vagy gyám jóváhagyásával, felügyeletével vagy részvételével használod és veszed meg a termékeinket (képzéseinket). 13 éves kor alatti gyerekek nem regisztrálhatnak az oldalunkra, és nem vehetnek képzést.
  • Nem fogsz feltölteni, posztolni vagy bármi módon átadni semmilyen kéretlen vagy nem engedélyezett reklámot, promóciós anyagot, levélszemetet, lánclevelet, piramisjátékot, vagy bármilyen egyéb formájú kéretlen dolgot (kereskedelmi vagy nem) a weboldalunkon keresztül vagy az élő képzések folyamán.
  • Nem posztolsz semmilyen oda nem illő, támadó, sértő, rasszista, gyűlölködő, szexista, pornografikus, megtévesztő, hamis, sértő, gyalázó vgy rágalmazó tartalmat.
  • Nem fogod lemásolni, terjeszteni, nyilvánosan lejátszani, nyilvánosan leadni (leoktatni), közönséghez eljuttatni, részben felhasználni, vagy bármilyen egyéb módon használni a képzéseink anyagát. Nem húzol hasznot semmilyen céges tartalomból, termékből, szolgáltatásból, képzésből, kivéve azon módokat, amiket az Általános Szerződési Feltételek megenged.

5) Adatvédelem
Amikor felíratkozol a hírlevelünkre, a Te felelősséged, hogy érvényes e-mail címet adj meg, és jelezd felénk, ha időközben megváltozna. Betartjuk az ide vonatkozó EU-s joszabályokat. Amennyiben bővebben is érdekel, hogyan kezeljük a személyes adatokat, olvasd el az Adatvédelmi szabályzatunkat.

6) Szellemi tulajdon
Mi birtolkoljuk a szerzői jogokat és az összes szellemi tulajdoni jogot a tartalmainkat illetően. A képzések vagy termékeink használatával semmilyen szellemi tulajdoni jog nem száll át rád. A Kockaképző a Duckademy nem bejegyzett védjegye. További részletekért kérjük, olvasd el Szerzői jogi elveinket.

7) Kötelezettségeink
A weboldal online IT képzéseket nyújt élő és videós formában cégek és magánszemélyek részére.

Minden tartalmat elérhetővé tesszük a weboldalunkon, ahogyan vannak. Nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni a hibákból és mulasztásokból származó következményekért. Ha megbízol a képzéseink tartalmában, az a saját felelősségedre történik.

Sem a cég, sem az alkalmazottai, szakértői vagy oktatói nem számonkérhetőek az esetleges veszteségekért vagy károkért, amik a weboldalunk vagy oktatóanyagaink tartalmából és az oktatásból ered. Ezek a személyek és szervezetek mindenféle garanciát és felelősséget kizárnak, legyen az egyértelmű vagy burkolt, a weboldal és annak tartalmának használatára vonatkozóan.

8) Regisztráció
Bizonyos termékek használatához regisztálnod kell és felhasználói fiókot létrehozni felhasználónévvel és jelszóval. Amikor regisztrálsz, az információ, amit a regisztráció folyamán megadsz, segít nekünk abban, hogy tartalmat, ügyfélszolgálatot, hálózatmenedzsmentet kínálhassunk. Kizárólag Te vagy a felelős azért, hogy megőrizd a felhasználói fiókod, felhasználóneved és jelszavad titkosságát, és minden tevékenységért és történésért, ami a felhasználói fiókod alatt történik. Te vállalod a felelősséget és biztosítod, hogy a felhasználói információid mindig pontosak legyenek. (a) Rögtön értesítesz bennünket, ha tudomásodra jut bármilyen illetéktelen használata a felhasználói fiókodnak, vagy bármilyen biztonsági rés és (b) gondoskodsz róla, hogy minden használat után kilépsz a fiókodból. Az ide vonatkozó jogi rendelkezések szerint mi nem tudunk és nem is fogunk felelősséget vállalni semmilyen veszteségért vagy kárért, ami abból a hibádból ered, hogy nem tartod be a következő kívánalmakat, vagy illetéktelenek használták a felhasználói fiókodat, mielőtt erről értesítettél volna bennünket.

Nem adod át a felhasználói fiókodat semmilyen más személynek, és Te sem használod soha semmilyen másik személy felhasználói fiókját. Abban az esetben, ha engedélyeztél vagy regisztráltál egy másik személyt, beleértve akár egy kiskorút is, hogy használhassa a felhasználói fiókodat, teljes mértékben felelős vagy (i) a felhasználó online viselkedéséért (ii) a felhasználó hozzáférésének és használatának ellenőrzéséért, és (iii) bármilyen helytelen használat következményéért.

9) Árazás fizetős képzések esetén

9/a) Fizetés
Ha Te egy hallgató vagy, beleegyezel abba, hogy kifizeted a képzések részvételi díját, amit elvégzel, és egyben fel is hatalmazol bennünket arra, hogy pénzt fogadjunk el Tőled, és akár megterheljük a képzés összegével a bankkártyádat. A fizetéseket PayPal-on keresztül bonyolítjuk, illetve céges ügyfeleinknek átutalási lehetőséget is biztosítunk.

9/b) Adók
A vásárlás lebonyolításánál semmilyen további adót vagy díjat nem adunk hozzá a weboldalon feltüntetett árhoz. Abban az esetben ha Áfa is fizetendő a vásárlás idejében (minden magyarországi vásárlás ilyen), az Áfa benne foglaltatik az árban az éppen érvényes adózási jog és ráta szerint.

i) Európai Unió (kivéve Magyarország)
Ha valaki magánszemélyként vesz tőlünk képzést az Európai Unióból, kivéve Magyarországról, akkor a weboldalunkon talált ár tartalmaz ÁFA-t. Az ÁFA mértéke minden ország esetében akkora, mint ami az adott országban egy ilyen termékre aktuálisan érvényben van.
Céges vásárlás esetén az Európai Unió országaiból érkező vásárlások esetében (kivéve Magyarországról) nem számolunk fel Áfa-t. Ezekben az esetekben az ÁFA-ra vonatkozóan fordított adózási rendszer (reverse charge VAT procedure) kerül alkalmazásra.

ii) Magyarország
Magyarországi vásárlók esetében (magánszemélyes és céges vásárlók esetén egyaránt) a weboldalon feltüntett ár minden esetben 27%-os ÁFA-t tartalmaz.

iii) Minden egyéb ország (nem az Európai Unió országai)
Az Európai Unión kívüli országból származó vásárlás esetén (magánszemélyes és céges vásárlók esetén egyaránt) a weboldalon feltüntetett árak nem tartalmaznak ÁFA-t, fizetéskor ÁFA nem kerül felszámításra.

9/c) Árak magyar Ft-ban vannak megjelenítve
A képzések árait mindig magyar Ft-ban tüntetjük fel, bármely országból is származzon a vásárlás, függetlenül a földrajzi elhelyezkedésedtől.

9/d) Kedvezmények
Egyszerre csak egy kedvezményes kód érvényesíthető.

9/e) Pénzvisszatérítés
A cég 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosít minden egyes képzés esetében, amit megveszel nálunk. A visszafizetés előtt semmilyen kérdést nem teszünk fel. Ha Te, mint hallgató nem vagy elégedett egy általad vásárolt képzéssel, és a pénzfizetéstől számítva 30 napon belül kéred az ár visszafizetését, az általad korábban kifizetett ár teljes összege visszafzetésre kerül. Ha pénvisszafizetést szeretnél igényelni, kérjük, küldj egy e-mailt a hello@kockakepzo.hu e-mail címre. Kérjük, vedd figyelembe, hogy amennyiben felmerül a gyanú, hogy visszaélsz a pénzvisszafizetési rendszerünkkel, fenntartjuk a jogot arra, hogy szüneteltessük vagy megszüntessük a felhasználói fiókodat, vagy visszautasítsuk, korlátozzuk Részedre a weboldalunk és termékeink jövőbeni részleges vagy teljeskörű használatát.

10) Jogi felelősség kizárása
A képzéseinkben nyújtott információ kizárólag oktatási célre szolgál. A cég és oktatói semmilyen módon nem felelősek semmilyen, a képzésekben nyújtott információval történő visszaélésért.

Minden információ, amit a hacking kapcsolódású képzéseinben nyújtunk, azt a célt szolgálják, hogy a hallgatók kifejleszthessenek egy hackerekkel szembeni védekező magatartást, hogy kivédhessék a képzésekben szereplő támadásokat. Semmilyen körülmények között sem kellene ezeket az információkat arra használnod, hogy bármilyen kárt okozz közvetlenül vagy akár közvetve.
A ’hack’ vagy ’hacking/hekkelés’ szavak a képzéseinkben vagy azok leírásában minden esetben ’etikus/ethical hack’-nek és „ethical/etikus hacking/hekkelés"-nek értendő.

11) Hatályos jog
A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.

12) Fogyasztóvédelem
Mi teljesen betartjuk az EU online szolgáltatásokra vonatkozó jogszabályokat és szabályozásokat. Kérjük, Te is legyél tisztában az e-kereskedelem használata során fogyaztóként Téged megillető jogokkal, így olvasd el az ide vonatkozó szabályozást.

13) Kapcsolat
Ha bármilyen problémád lenne a fentiekkel vagy a weboldalunk vagy termékeink és szolgáltatásiank használatával kapcsolatban, kérjük, írj nekünk a hello@kockakepzo.hu címre, és valahogy megoldjuk.

A weboldal Általános Szerződési Feltételeinek legutolsó frissítése: 2019 február 28.

Oszd meg!