Kockaképző

Hallgatóknak

Mit kell tudni a Kockaképző képzéseiről

Az alábbiakban felsorolunk pár indokot, hogy miért érdemes velünk tanulni.

Minőségi oktatás

Mindent megteszünk azért, hogy érdekes, hasznos és élvezhető képzéseket kínáljuk hallgatóinkat. Oktatóknak csak olyan szakembereket választunk ki, akik kiemelkedő tudással rendelkeznek szakterületükön és egyben jelentős oktatói tapasztalattal is rendelkeznek. Videós képzéseinket mindig ingyen elkezdheted, így még megvásárlásuk előtt meggyőződhetsz azok tartalmáról, minőségéről és az oktató szakértelméről.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha megvettél egy képzést, de valamilyen oknál fogva nem vagy vele elégedett, csak szólj nekünk, és visszafizetjük az árát. Nem szeretnénk, hogy olyan tanfolyamért fizess nálunk, amivel nem vagy teljesen elégedett.

Szerezz gyakorlati informatikai tudást
A képzéseink elvégzésével azonnal használható, gyakorlati tudásra tehetsz szert. Hogy a legtöbbet hozhasd ki a tanfolyamokból, azt javasoljuk, hogy dolgozz együtt párhuzamosan az oktatóval, és Te is végezd el a gyakorlatokat.

Kezdd el ingyen a képzéseinket!
Videós képzéseink mindig ingyenes résszel kezdődnek. Ezek segítségével meggyőződhetsz róla, hogyan tanít az adott oktató, rendelkezel-e elég előismerettel a képzés elvégzéséhez, és mindezt kockázatmentesen teheted, fizetés nélkül.

Tölts le mindent!
A képzések teljes anyagait letölthetővé tesszük. Tölts le mindent, és tanulj úgy, ott, és akkor, amikor Neked legjobban megfelel. A letöltött videók megtekintéséhez még csak internetre sem lesz szükséged, és olyan eszközön nézheted őket, ahol csak szeretnéd.

Kérdezd az oktatót!

Nem vagy egyedül, amikor a képzéseket végzed. Minden képzés oldalán kínálunk kommentelési lehetőséget, ahol kérdezhetsz az oktatótól, vagy megnézheted, mások mit kérdeztek korábban. Ha élő oktatást végzel, akár rögtön is választ kaphatsz a kérdéseidre, az oktató szívesen segít majd.

Minden 5. képzés ingyen!
Egy jó informatikus holtig tanul, akárcsak egy jó pap. Mi folyamatosan a segítségedre szeretnénk lenni az újabb és újabb ismeretek megszerzésében, ezért minden négy fizetett képzés után egy ötödik tanfolyamra a vendégünk vagy.

Ajánlj bennünket másoknak, és kapsz 30% kedvezményt
Ha elégedett vagy a képzéseinkkel és szívesen tanulsz nálunk, ajánlj bennünket másoknak is. Jóvoltodból ismerősöd 30% kedvezménnyel vehet részt nálunk első képzésén, és köszönetünk jeléül Te is kapsz 30% kedvezményt egy tetszőlegesen választott következő képzésedből.

Szerezz Látogatási igazolást!
Nem elég, hogy többet tudj egy adott területen, egy új álláshoz vagy jobb pozícióhoz azt bizonyítanod is tudni kell. Az elvégzett képzésekről Látogatási igazolást állítunk ki, ami jól mutat majd az önéletrajzodban vagy LinkedIn profilodban.

Fizetés PayPal-lal
A fizetés PayPal-lal egyszerű, gyors és biztonságos. Még az sem gond, ha esetleg nincs PayPal fiókod. PayPal-lal ebben az esetben is fizethetsz bank- vagy hitelkártyával (Visa, MasterCard, Maistro, Discover, American Express). Fizetés után rögtön hozzáférést kapsz a képzések anyagaihoz.

Tanteremben is oktatunk
Képzéseink elsősorban online hozzáférhetők, de igény esetén egyedi tantermi oktatást is tudunk biztosítani gépekkel felszerelt és előkészített tantermekben. Amennyiben tantermi oktatást szeretnétek, a sales@kockakepzo.hu e-mail címen tudtok egyedi ajánlatot kérni.


Ha bármilyen kérdésed lenne a fentiekkel kapcsolatban, írj nekünk a következő címre: hello@kockakepzo.hu

Hogy időben értesülhess induló képzéseinkről, iratkozz fel a hírlevelünkre.

Oszd meg!