Kockaképző

Hallgatóknak

Mit kell tudni a Kockaképző képzéseiről

Az alábbiakban felsorolunk pár indokot, hogy miért érdemes velünk tanulni.

Minőségi oktatás

Mindent megteszünk azért, hogy érdekes, hasznos és élvezhető képzéseket kínáljuk hallgatóinkat. Oktatóknak csak olyan szakembereket választunk ki, akik kiemelkedő tudással rendelkeznek szakterületükön és egyben jelentős oktatói tapasztalattal is rendelkeznek. Videós képzéseinket mindig ingyen elkezdheted, így még megvásárlásuk előtt meggyőződhetsz azok tartalmáról, minőségéről és az oktató szakértelméről.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha megvettél egy képzést, de valamilyen oknál fogva nem vagy vele elégedett, csak szólj nekünk, és visszafizetjük az árát. Nem szeretnénk, hogy olyan tanfolyamért fizess nálunk, amivel nem vagy teljesen elégedett.

Szerezz gyakorlati informatikai tudást
A képzéseink elvégzésével azonnal használható, gyakorlati tudásra tehetsz szert. Hogy a legtöbbet hozhasd ki a tanfolyamokból, azt javasoljuk, hogy dolgozz együtt párhuzamosan az oktatóval, és Te is végezd el a gyakorlatokat.

Kezdd el ingyen a képzéseinket!
Videós képzéseink mindig ingyenes résszel kezdődnek. Ezek segítségével meggyőződhetsz róla, hogyan tanít az adott oktató, rendelkezel-e elég előismerettel a képzés elvégzéséhez, és mindezt kockázatmentesen teheted, fizetés nélkül.

Tölts le mindent!
A képzések teljes anyagait letölthetővé tesszük. Tölts le mindent, és tanulj úgy, ott, és akkor, amikor Neked legjobban megfelel. A letöltött videók megtekintéséhez még csak internetre sem lesz szükséged, és olyan eszközön nézheted őket, ahol csak szeretnéd.

Kérdezd az oktatót!

Nem vagy egyedül, amikor a képzéseket végzed. Minden képzés oldalán kínálunk kommentelési lehetőséget, ahol kérdezhetsz az oktatótól, vagy megnézheted, mások mit kérdeztek korábban. Ha élő oktatást végzel, akár rögtön is választ kaphatsz a kérdéseidre, az oktató szívesen segít majd.

Minden ár bruttó
A weboldalunkon szereplő árak mindig bruttóban értendők, azaz magyarországi vásárlás esetében 27% ÁFÁ-t tartalmaznak.

Fizetés díjbekérővel
Céges vásárlás esetén lehetőség van díjbekérő alapján is fizetni. Ez az opció akkor jelenik meg a jelentkezési lapon, miután bejelölted, hogy cégesen szeretnél jelentkezni. A díjbekérőt email-ben küldjük, és 8 nap áll rendelkezésetekre, hogy ez alapján utaljátok a képzés díját.

Fizetés PayPal-lal
A fizetés PayPal-lal egyszerű, gyors és biztonságos. Még az sem gond, ha esetleg nincs PayPal fiókod. PayPal-lal ebben az esetben is fizethetsz bank- vagy hitelkártyával (Visa, MasterCard, Maistro, Discover, American Express). Fizetés után rögtön hozzáférést kapsz a képzések anyagaihoz.

Képzéscsomagok vásárlása
Kedvezményes csomagajánlataink is vannak a Részetekre Windows és biztonsági témákban. Ebben az esetben mi állítjuk ki a számlát a megvásárolandó képzéscsomagról, így fizethetsz átutalással és PayPal-lal is.

Tanteremben is oktatunk

Képzéseink elsősorban online hozzáférhetők, de igény esetén egyedi tantermi oktatást is tudunk biztosítani gépekkel felszerelt és előkészített tantermekben. Amennyiben tantermi oktatást szeretnétek, a sales@kockakepzo.hu e-mail címen tudtok egyedi ajánlatot kérni.


Ha bármilyen kérdésed lenne a fentiekkel kapcsolatban, írj nekünk a következő címre: hello@kockakepzo.hu

Hogy időben értesülhess induló képzéseinkről, iratkozz fel a hírlevelünkre.

Oszd meg!