Kockaképző

Kedvezményes csomagajánlatok

Szerezz naprakész ismereteket security és Windows témákban!

WINDOWS ALAP CSOMAG
-----------------

Kedvezményes árú Windows alap tanfolyami csomagunk naprakész, a mindennapi üzemeltetéshez elengedhetetlen tudást biztosít azoknak a szakembereknek, akik Windows alapú rendszereket telepítenek és támogatnak. Mivel az Active Directory és Microsoft termékek elterjedtek, ezért a vegyes - Windows, Linux - hálózatot üzemeltető, kis- és középvállalkozásoknál dolgozó rendszergazdáknak is hasznos tudást nyújt a csomag.
A csomagajánlatot úgy állítottuk össze, hogy ne csak az aktuálisan szükséges tudást fedje le, de ennek alapján a jövőben is használható, verziófüggetlen tudást biztosítson.
A legfrissebb Windows rendszer és VPN megoldások mellett ezért tartalmazza a PowerShellt, mely az új generációs Microsoft termékeknél a menedzsment és automatizáció alapja. Nem csak az aktuális termékeket tudják ezzel a hallgatók menedzselni, de később az új termékek menedzsmentje is könnyebben elsajátítható lesz ennek az alaptudásnak a birtokában.

Windows Server 2019 Active Directory - br. 98.000Ft - Elérhető
VPN megoldások Windows rendszeren - br. 36.400Ft - Elérhető
PowerShell a mindennapokban - br. 78.000Ft - Elérhető

Alapár összesen: br. 212.400Ft
Csomagár céges résztvevőknek: br. 137.900Ft (108.583Ft+Áfa) -35% kedvezmény
Csomagár magánszemélyeknek:
br. 116.820Ft -45% kedvezmény


WINDOWS MEGA CSOMAG
-----------------

A Microsoft alapú rendszerekre fókuszáló, vagy több Microsoft rendszert - Windows, Office 365, adatbázisok - is támogató szakemberek számára került összeállításra a Windows Mega képzési Csomag. Az alap csomagban is megtalálható legújabb Active Directory menedzsmentjének és VPN megoldásokon kívül, és a mára elengedhetetlenné vált PowerShellhez kapcsolódó tanfolyamokon felül tartalmazza az Office365 levelezési platformjának menedzsmentjét, illetve további témákat is, úgymint SQL, adatmentés. Komplett tudástára a tanfolyam a középvállalkozásoknál megtalálható Microsoft technológiáknak, valamint fókuszált képzés csomag a tárgyalt technológiák kapcsán a nagyvállalati rendszergazdáknak is.

Windows Server 2019 Active Directory - br. 98.000Ft - Elérhető
VPN megoldások Windows rendszeren - br. 36.400Ft - Elérhető
PowerShell a mindennapokban - br. 78.000Ft - Elérhető
MS365 Exchange Online menedzselése - br. 79.000Ft - Elérhető
Hatékony mentés ingyenesen - ingyenes - Elérhető
SQL Express everyday admin - br. 59.000Ft - Elérhető

Alapár összesen: br. 350.400Ft
Csomagár céges résztvevőknek: br. 178.650Ft (140.670Ft+Áfa) -49% kedvezmény
Csomagár magánszemélyeknek:
br. 150.672Ft -57% kedvezmény


BIZTONSÁGI ALAP CSOMAG
-----------------

Az informatikai biztonságért felelős és az az iránt érdeklődő szakemberek részére állítottuk össze rendkívül kedvező árú Biztonsági alap képzési csomagunkat. A csomagban megtalálható tanfolyamok tárgyalják az IT üzemeltetés során megtalálható összes réteget és eszközt, kezdve a hálózati protokollok és eszközök biztonságától a címtárakon át a lokális rendszerbiztonságig. A csomagban található tanfolyamok tartalma lefedi a cégeket fenyegető támadások bemutatását és az ezek ellen védelmet adó beállításokat, eszközöket is. Az etikus hackelési és védekezési ismeretek szükségessége rendszerfüggetlen, ezért ez az IT biztonságért felelős szakembereken felül minden platformot és rendszer támogató üzemeltetőnek is hasznos. Ajánljuk ezért nem csak az IT biztonsággal foglalkozó szakembereknek, de a téma iránt érdeklődőknek, illetve azoknak is, akik egy személyben felelősek egy kis vagy középvállalkozás informatikájának üzemeltetésért.

Hálózatok és alkalmazások támadása - br. 184.000Ft - Elérhető
Lokális hálózatok biztonsága - br. 49.000Ft - Elérhető
Maximális biztonság SELinux-szal - br. 23.600Ft - Elérhető

Alapár összesen: br. 256.600Ft
Csomagár céges résztvevőknek: br. 166.790Ft (131.330+Áfa) -35% kedvezmény
Csomagár magánszemélyeknek:
br. 141.130Ft -45% kedvezmény


BIZTONSÁGI MEGA CSOMAG
-----------------

Az informatikai biztonságért felelős szakemberek részére állítottuk össze Biztonsági mega képzési csomagunkat. A mega csomagban foglalt képzések az IT üzemeltetés során megtalálható hálózati és alkalmazás rétegek és eszközök biztonságán - mely képzések az alap biztonsági csomagban is megtalálhatók - felül az alkalmazásokban történő hibakeresést és exploitok írásának képzését is tartalmazzák. Az üzemeltetési biztonsághoz kapcsolódó tanfolyamok lefedik a hálózatok és protokollok biztonságának tesztjét és megerősítését, valamint a címtárak és operációs rendszerek támadását és védelmét is. Az alkalmazások hibáit kihasználó exploitok írása az alapok bemutatásával kezdődik és a haladó szintig tart, teljes képet adva a legnépszerűbb és leggyakrabban előforduló alkalmazás hibák kihasználásáról. A tanfolyami csomagot IT biztonsággal foglalkozó vagy azért felelős szakemberek részére ajánljuk.

Hálózatok és alkalmazások támadása - br. 184.000Ft - Elérhető
Lokális hálózatok biztonsága - br. 49.000Ft - Elérhető
Maximális biztonság SELinux-szal - br. 23.600Ft - Elérhető
Biztonságos távoli bejelentkezés Linuxra - br. 12.500Ft - Elérhető
A trójai vírusok titkos élete - br. 11.200Ft - Elérhető
Exploit írás kezdőtől haladó szintig - br. 64.900Ft - Elérhető

Alapár összesen: br. 345.200Ft
Csomagár céges résztvevőknek: br. 207.120Ft (163.086Ft+Áfa) -40% kedvezmény
Csomagár magánszemélyeknek:
br. 176.052Ft -49% kedvezmény


--> A CSOMAGOK MEGVÁSÁRLÁSA

  • Amennyiben érdekel valamelyik csomagunk, kérjük jelezd felénk a hello@kockakepzo.hu e-mailcímen.
  • A csomagvásárlás menete: kérünk egy számlázási címet, ami alapján kiállítunk egy számlát (vagy díjbekérőt) a kiválasztott csomagról, majd fizetés után megadjuk a jogokat a szóban forgó képzésekhez (ehhez kérünk egy az oldalunkra beregisztrált e-mailcímet).
  • A fizetés alapból átutalással történik, de kérhetsz PayPal-os fizetést is.
  • Ha valamelyik képzést már korábban megvetted a kinézett csomagból, kérjük jelezd felénk, és megbeszéljük.
  • Amennyiben a csomagokkal kapcsolatban kérdésed lenne, írj nekünk a hello@kockakepzo.hu e-mailcímre, és szívesen segítünk.

Oszd meg!